Herinneringen ophalen: Het verhaal van oma's kastje

  • 1 minuten lezen
In de afgelopen 10 jaar ben ik (Valeria) 13 keer verhuisd. Pas als oma's kastje er is, dan voel ik mij thuis op de nieuwe plek.
.
.

Marie Kondo; Eat your heart out

Ondertussen durf ik wel te beweren dat ik een expert ben in het Marie Kondo-en van mijn bezittingen. Met groot gemak bonjour ik spullen de deur uit. Ook die met emotionele waarde, zoals; plakboeken, medailles en sieraden

Oma's kastje maakt van elk huis een thuis

Het enige voorwerp dat alle opruimbuien keer op keer overleeft, is oma's kastje. In mijn ogen is het design tijdloos. Het meubel is van zichzelf zeer robuust, want hij gaat al jaren mee zonder speciaal onderhoud te verrichten. En wanneer ik naar het buikkastje kijk, komen mooie herinneringen naar boven. Ik zie weer voor me hoe we aardbeien uit de tuin plukken en deze op brood eten. Dat we met de hele familie bij elkaar komen tijdens verjaardagen. En vooral oma's eeuwige advies bij moeilijke mensen is mij bijgebleven: "laat iedereen in zijn waarde".

Een tijdloos design die je helpt mooie herinneringen op te halen

Met de Bylove urnen proberen wij een net zo tijdloos design neer te zetten. Zodat onze klanten dezelfde warme gevoelens krijgen wanneer zij naar hun ontwerp kijken. En hun kinderen misschien zelfs jaren later de urn nog steeds met trots in huis hebben.
.
Heb jij ook een erfstuk waar je nooit afstand van zult doen?

Search